Vtisi strank

Zelo lepo urejen vrtec v starem mestnem centru. Lahko dostopen tudi z avtom. Vzgojiteljice so prijazne in strokovne. Vrtec ima tudi svoje malo igrišče, ki je izredno varno. Učilnice so lepo okrašene in otrokom zelo zanimive, saj v njih vsak otrok lahko najde svoj kotiček za igro. Garderobe so pa tudi prilagojene otrokom, tako da se lahko brez večjega napora sami preoblečejo. Toplo priporočam.

Gašper Stružnik

Vse pohvale Nataši in njenim vzgojiteljicam in pomočnicam. Nadvse sodoben vrtec, prijazen otrokom in staršem, prilagodljiv, razgiban in poučen urnik. Zelo priporočam. 

Simona Vomberger

Z vrtcem Čarobni svet smo bili izjemno zadovoljni, saj je vrtec res lepo urejen, prostori so prijazni otrokom, vodstvo vrtca pa se res potrudi staršem olajšati vse v zvezi z \"birokracijo\" in podobnimi urednimi zadevami. Predvsem pa moram pohvaliti vse vzgojiteljice in njihove pomočnice, ki se res z veliko truda in ljubezni posvečajo malčkom. Jakob se je v vrtcu odlično počutil, tudi z uvajanjem ni bilo nikakršnih težav, še posebej pa sem bila vesela vseh slik v spletni galeriji, kjer lahko starši spremljamo 1001 zanimivo dejavnost in kako otroci pri tem uživajo. Čeprav Jakob letos vrtec zapušča, sem vam izredno hvaležna, da ste Jakobu omogočili tako super prvo vrtčevsko izkušnjo!

Viki Petrovič

Več kot leto in pol je naš Aleks član čudovitega vrtca Čarobni svet! Aleks z velikim veseljem in navdušenjem vsak dan hodi v vrtec. Predvsem bi rada pohvalila izredno prijazne vzgojiteljice, ki vedno z nasmehom sprejmejo otroke. Prav tako pohvala direktorici, ki se trudi vrtec izpopolniti še bolj in je vedno pirpravljena pomagati in podati inormacije. Dan malčkov je vsak dan drugačen saj vrtec izvaja različne aktivnosti od sprehodov, igre na igralih, predstav, ustvarjanja in drugo. Vrtec je izjemno urejen in prijeten. Naš Aleks je v vrtcu srečen zato sva tudi oba starša ko se zjutraj odpraviva v službo. 

Suzana Jovanovič

Že prve dni Evinega vrčevskega bivanja sem vedela, da je Čarobni svet drugačen in da je predvsem srčen. Uvajanje v vrtec je za starše in za malčke stresno...s cmokom v grlu sem pred letom in pol vstopila v to obdobje. Vendar me je zaradi vzgojiteljic, ki so mojo hčerkico vsako jutro pričakale z objemom in poljubčkom, ta občutek tesnobe kar kmalu zapustil in za to sem jim res neizmerno hvaležna. Poleg topline in domačnosti ima Čarobni svet tudi pester program, vsakodnevno ustvarjajo, barvajo kamenčke, pečejo piškote, sadijo rože, obiskujejo mestno knjižnico, hodijo na dolge sprehode, imajo razgiban urnik in že od samega začetka spodbujajo otroke pri samostojnosti (hranjenje, pitje iz kozarčka, oblačenje, obuvanje...). Eva mi že v garderobi pokaže svoje nove izdelke, risbice, okraske na stenah...med vožnjo domov pa rada pripoveduje o svojih prijateljih iz vrtca in o dogodivščinah iz tistega dne. 

Vesela sem, da sem evo vpisala ravno v Čarobni svet, ker je prav takšen - čaroben. 
Vesna Kajtazovič (mamica od Eve)

Vesna Kajtazović

Draga Danaja, Petra in Nataša 
Prišel je čas, ko bova svojo punčko morala predati v druge roke. Kljub temu, da se ne poslavljamo dokončno, saj k vam prihaja še naš mali vragec, bi izkoristila priložnost za nekaj besed.

Hvaležna sva vam, da ste najini Petji ustvarjali čarobni svet, v katerega se je z dneva v dan vračala. Svet v katerem je sproščala svojo igrivost, razvijala svoje talente, pridobivala nova znanja, raziskovala različna področja in ob vsem tem zelo uživala. Hvala za vso vašo pozornost in ljubezen, ki jo je bila deležna. 

Vsekakor postavljate visoke kriterije in močno upam, da jim bosta novi vzgojiteljici lahko sledili. 

Jaša Krč in Anja Markovič

Zahvaljujem se za pripravljenost in uspešno sodelovanje z vašim vrtcem v času moje prakse. Topli odnosi, prijetno vzdušje, dobra delovna klima... to je tisto, kar šteje in to prinese posamezniku nov zagon za delo. Zelo rada sem prihajala k vam, saj mi je bilo zelo lepo, naučila sem se veliko novega. Hvala za vso profesionalno podporo in gostoljubje vseh zaposlenih. Še naprej vam vsem želim uspešno delo in vas lepo pozdravljam.

mag. Vesna Koselj

Bor se vsako jutro veseli odhoda v vrtec. Zelo zadovoljna starša pa se iskreno zahvaljujeva predanim vzgojiteljicam, ki ga z nasmehom pričakajo že zjutraj. Super ste! Tadeja in Miha

Miha Lebič

Iskreno vam povem, da smo bili z vami in vašim vrtcem zelo zadovoljni. Rubi je rada hodila v vrtec, spoznala svoje prve prijatelje.... Vzgojiteljici Tjaša in Eva pa nam bosta ostali v spominu za vedno. 

Hvala vam za leto smeha, solz, vzgoje in potrpljenja :)

Tina Frigelj

Tina Frigelj

Naša Stela se poslavlja od vašega vrtca. Moram reči, da smo bili zelo zadovoljni. Stela je šla vsako jutro z veseljem v vrtec, veliko učenja samostojnosti, veliko ustvarjanja, veliko sprehodov, veliko vsega, skratka vse super. Veliko uspehov še naprej! 

Nataša Bajič

Na tem mestu se vam vsem lepo zahvaljujem. Res smo zadovoljni, da je Neva obiskovala Čarobni svet. Beseda HVALA je premalo. Ko sem pregledal in prenesel fotografije, sem videl, koliko aktivnosti in kako ste se res trudile, da je bil čas v vrtcu prijetno in zanimivo izkoriščen. Pri Nevi opažamo, da je res postala nagajiva, nasmejana in sploh super punca. Tudi po vaši zaslugi je pridobila veliko spretnosti in navihanosti :)
Hvala še enkrat vsem in veliko uspeha, iznajdljivosti in čarobnih idej še v prihodnje. Neva vas ima rada.

Vanek Oman

Vid se danes poslavlja od Čarobnega sveta. Kar ne morem verjeti, da sta minili dve leti. V tem času je naš malček postal fantek, Čarobni svet pa je iz majhne skupinice odrasel v čisto pravi vrtec. Mi pa smo imeli vse to priložnost spremljati. Vse pohvale vrtcu za vaše delo. Ogromno se je ustvarjalo, gibalo, veliko je bilo zanimivih obiskov, delavnic, z otroci ste kdaj tudi kaj skuhali, česar se Vid večkrat spomni. Starši smo bili vsekakor zelo veseli številnih slikic v foto galeriji, ki so nam marsikdaj polepšale dan. Naš malček je šel v vrtec rad in prepričana sem, da bo svoji vzgojiteljici kar malo pogrešal. Nataši pa čestitke, za ustanovitev in vodenje Čarobnega sveta.

Teja Demšar

SUPER vzgojiteljice, ki so hčerko navdušile, da gre v vrtec, da ima rada glasbo in ples. Tudi lokacija v starem delu mesta omogoča sprehode in doživetje utripa mesta.

 

starši deklice Jasne

Popolnoma se pridružujem mnenju ga. Likar in se z vsem strinjam!

Petra Rant

Jaz bi želela pohvaliti vaše delo. Vse vzgojiteljice in pomočnice (vključno s tistimi, ki so nadomeščale) so super in zelo sem vesela, ko vidim, kako lepo se je Maks vklopil in s kakšnim veseljem zjutraj steče v igralnico, tako da res vse pohvale!

Maja Likar

Sem zelo hvaležna, da ste poskrbeli za Andreja, otrok izgleda zadovoljen in srečen in mislim, da rad hodi v vrtec in je bila to tudi za njega dobra izkušnja. Želim vam veliko uspeha v nadaljnem razvoju vrtca, upam, da boste še leta in leta zelo dobro delali. 

Vera Pasynkova

Kot očitno Kaja uživa v vrtcu Čarobni svet, zato mi je malce hudo, da odhaja.... Če otrok uživa, smo tudi starši zadovoljni, tako, da vse pohvale vsem, tudi vzgojiteljicam, ki se mi zdijo zelo prijazne in simpatične. Le tako naprej!

Nina Logar

Z vrtcem Čarobni svet smo bili zelo zadovoljni. Pohvalila bi vzgojiteljice (v mislih imam tudi pomočnice), ki so se zelo angažirale. Začele so jih odvajati od plenic, fotografirale in objavile so fotografije otrok pri različnih dejavnostih. Maja je doma začela sama peti in tako sem opazila, da je glasba del njihovega vsakdana, kar mi je bilo zelo všeč. To je le en del moje pohvale, ker bi lahko še naštevala, pa bi verjetno še kaj pozabila. Zahvalila bi se vam, da sta Maja in Maša lahko bili del vaše zgodbe.

Bojana Petrovič

Zahvaljujemo se vam, da ste prijazno sprejeli našega Maja v jasli. Z vašim načinom dela, ste poskrbeli, da je Maj užival v vrtcu in vaši družbi. Zelo ste se angažirala, poskrbeli ste za igrivost in veselost in da ste nas vedno skrbno obveščali o Maju v kakršnikoli situaciji, da nas ni skrbelo ali pa smo s skupnimi močmi vse premostili. 
Hvala za vse trenutke, ki jih je Maj preživel z vami. 
Želim vam uspešnost in predanost vašemu poklicu in vso srečo v naslednjem letu 2017.

Viktorija in Primož Šeligo

Victoria in Primož Šeligo

Čarobni svet je super vrtec, kjer prisluhnejo tako željam staršev kot otrok in ga priporočam prav vsem, ki imajo željo po individualnem pristopu, dobrem programu, prijaznih vzgojiteljicah, dobri hrani in prilagodljivem urniku.

Thomas Krelj

Hvala Čarobnemu svetu in ostalim varuškam/vzogjiteljicam/pomočnicam za vso delo okoli naših otrok. Tudi sami smo preko obnašanja našega Martina opazili, da mu je bivanje v Čarobnem svetu prijetno in gre rad v vrtec. Tudi neposredno sva z Mihaelo bila zelo zadovoljna z odnosom, občutkom za otroke, predvsem pa fleksibilnostjo in razumevanjem današnjih služb in s tem povezanimi nestalnimi prihodi in odhodi otrok. Vedeti, da se na osebje v vrtcu lahko zaneseš kot na člane družine in da so razumljivi tudi takrat kadar "stopimo izven okvirjev uradnega delovanja vrtca" je danes res velika pridobitev/dobrobit in za to se z Mihaelo iskreno zahvaljujeva, da ste pod svoje okrilje sprejeli našega Martina.

Za dobro referenco laho povem, da se je Martin zelo dobro uvedel v novi vrtec, da je edini ki sam je in tudi vse poje, je eden od dveh, ki nič ne jokata in sploh delujeta zelo umirjeno. Sem prepričan, da je več teh lastnosti, vrlin oz.način delovanja pridobil v Čarobnem svetu. 

Tadej Horvat in Mihaela Gartnar

Zelo sem vesela, da je naš sin obiskoval Čarobni svet. V tem letu je veliko osvojil in postal že pravi fant. Hvala Čarobnemu svetu za vse nasmehe in tople objeme, za veliko mero prijaznosti in prilagajanja. (predvsem glede delovnega časa) ter truda pri vzgajanju. Naj se tudi v bodoče ohrani tako sproščeno in razumevajoče okolje za malčke.

Nina Boštner

Nikoli si ne bi mislila, da bo naša prvorojenka tako rada obiskovala Čarobni svet, se tako veselila ustvarjanja v Čarobem svetu in se hkrati naučila tako velike samostojnosti. Kot, da bi v enem letu odrastla. Hvala, da tako s srcem skrbite za naše malčke. 

 

Mojca Zavrl Cotelj

Ponosni smo na vse take ponudnike varstva otrok, kot je Čarobni svet v Kranju.

Portal Varstvo.net

Izaku počasi tečejo zadnje urice v Čarobnem svetu. Vstopa v novo obdobje, v vrtec za drugo starostno obdobje Montessori, kjer bo z večjimi otroki pridobil nove izkušnje. V Čarobnem svetu je preživel krasno obdobje. 100% zaupanje je namreč tisto, ki ga vsak starš potrebuje, da lahko zjutraj mirno odide v službo. Vrtec Čarobni svet je sigurno krasna odločitev, ko se prvič po njegovem rojstvu vsak dan ločite od svojega sončka. Majhen vrtec, kvalitetna hrana ter možnost igrišča ter vrta omogočajo malčku idealen prehod in prvo socializacijo. Še enkrat hvala Nataša, za kvalitetno varstvo in prijazen ter profesionalen odnos. Čarobnemu svetu pa veliko zdravih ter nasmejanih malčkov!

Rozi Bernik

Odlično: varstvo za malčke... Naša večja je bila navdušena in upam, da bo mlajša prav tako.

Monika Gogala

Naš sin je začel konec januarja obiskovati vrtec Čarobni svet v Kranju. Ko je začel obiskovati vrtec je bil star 13 mes. Že ob prvem obisku nas je vzgojiteljica prijazno sprejela, prav tako otroci. Ker najin sin ni še hodil so se mu vsi še toliko bolj posvečali. V vrtcu se čuti prav prijetna energija in oba sva zelo zadovoljna in vesela, da naš sin obiskuje prav ta vrtec. Otroci se med sabo lepo igrajo, sodelujejo, ni nobene grobosti. To je tudi pravi pokazatelj dobrih odnosov med otroci in vzgojiteljico in seveda med nami. V vrtcu radi prepevajo, plešejo, poslušajo pravljice, rišejo in ustvarjajo (npr.za materinski dan so ustvarjali rožice, za veliko noč so delali pirhe, obiskujejo gledališče,...). Med poletjem jih obišče mali kuža terier. Skupaj se igrajo, lovijo, skačejo in ta kuža je super kuža, ker najraje se spušča po toboganu. Komaj čakam, da ga naš sin spozna, ker ima zelo rad pse. Vzgojiteljica se jim res popolnoma posveča in jim je predana, tako so otroci zadovoljni, veseli in komaj čakajo naslednji dan, da so ponovno skupaj. Starši smo redno informirani o tem kaj bojo/so delali v vrtcu, ter vsak teden dobimo jedilnik za prihajajoči teden, da lahko starši pravočasno povemo, če kaj otrok ne mara jesti oz.je alergičen. Hrano vsak dan točno ob 11:00 pripeljejo in je prilagojena otrokom ( ni preveč začinjena ). Hrana je sveža in topla, tako, da otroci po kosilu s polnimi trebuščki grejo na popoldanski počitek. Vzgojiteljica jim vsak dan ob prihodu v vrtec pripravi topel zajtrk, ter popoldansko malico. Otroci so redno previti in preoblečeni. Starši vsak dobimo mms-e, in točno vemo kaj počnejo, kje so bili,...Vedno smo seznanjeni z vsemi dogodki. Moje mnenje je, da je delo z otroci v vrtcu dobro zastavljeno, kar pripomore k celotnemu razvoju otroka, ker je otrok večji del dneva v vrtcu in se to odraža na otroku doma. Verjamem, da bo imel naš otrok lepe spomine na vrtec in vsa zahvala gre Čarobnemu svetu!

Vesna Kondič

Kontakt

Čarobni svet, zasebni vrtec d.o.o., PE Mikujčki
LJubljanska cesta 1
4000 Kranj